Prečo by ste letiskový lounge, cestou na dovolenku, nemali obchádzať.

Či už si idete oddýchnuť na dovolenku, s rodinou alebo sa chystáte na dlhšiu expedíciu, ďalej od hotelových rezortov, letiskovému stresu sa je ťažko ubrániť. Chaotické prostredie, plné ľudí ponáhľajúcich sa na každú stranu, Vám môže už pred štartom, narušiť radosť z cesty. Letiskové lounge salóniky môžu byt jednoduchým riešením, ako sa tomuto stresu vyhnúť a príjemne stráviť čas medzipristátia. Bývajú spoplatnené, no veľakrát je vstup do nich súčasťou letenky.

V loungoch, bývajú príjemné bary, kde si môžete dať pred cestou niečo osviežujúce, alebo sa len tak proste „vypariť“ zo stresovej, preplnenej haly. 

Ako sa tam dostať a čo všetko sa tam dá robiť ?

Skoro každé letisko, má viacero Lounge salónov. Nestrácajte však čas, ich hľadaním, a spýtajte sa personálu, kde nejaký nájdete.Členstvo je spoplatnené, ale ochotný personál Vám vysvetlí podmienky vstupu. Ak ste sa rozhodli cestovať business triedou, je dosť možné, že na vstup bude stačiť predloženie letenky.Ak náhodou nie, dá sa zaplatiť jednorazové vstupné. V prípade, že plánujete často lietať počas celého roka, zvážte či by pre Vás nebolo výhodnejšie si predplatiť členské. Ti, čo sa rozhodli vstúpiť, si môžu vychutnať speak-easy priestory s barom alebo reštauráciou. Na niektorých letiskách nájdete aj sprchy a oddelené, súkromné priestory. Je to v podstate, all-inclusive hotel na pár hodín. Jedlo a drinky sú zdarma, tak ako aj wifi. Ešte pred odletom, si môžete cez wifi pozrieť, aké bude počasie, prípadne si dokončite v kľude dopíšte dokument, ktorý potrebujete odovzdať v práci. Skontrolujte si stav hokeju alebo futbalu, ktorý nestíhate kvôli meškaniu lietadla. Keby ste hľadali nejakú zábavu na webe, najlepsiecasino.sk Vás môže inšpirovať.

Lounge bary majú aj iné výhody.

Ak by sa Vám zdal, vstup do klubu drahý, vedzte, že vám aj tak, nakoniec ušetrí peniaze. Tým, že v klube je akýkoľvek konzum zadarmo, dá sa ušetriť veľká čiastka hlavne na jedle a drinkoch. Slušná večera pre rodinu, ale aj návšteva obyčajného letiskového fastfoodu, by vás pravdepodobne vyšla viacej ako vstup do salóniku. Lounge je ideálny pre rodiny cestujúce s deťmi. Tie, môžete uložiť do detského kútiku, kde zo seba vybijú energiu a v lietadle tak budú nerušene spať.