Robo Kočan – Srí Lanka

Bol to zážitok, vidieť tento ostrov s nádhernou prírodou a čajovými plantážami, skvelými ľuďmi, dobrou stravou, každé ráno piť vodu z čerstvého kokosu, jesť sladké ananásy, manga, banány, pozorovať rybárov pri východe slnka ako sa vracajú s úlovkami alebo chytajú ryby priamo z brehu rôznymi spôsobmi, kúpať sa na miestach kde nie sú žiadne rezorty, stráviť podvečer v jaskyni so stovkami buddhov, pozorovať slony a iné divoko žijúce zvieratá v ich prirodzenom prostredí a ďalšie nezabudnuteľné zážitky. A bonus bolo to, že sme sa presúvali na klasických Jeepoch, ktorými sme prešli polovicu Cejlónu, ktorý poznáme hlavne pod názvom Srí Lanka.

Do pozornosti dávame aj článok Záhady a tajomstvá hradov a zámkov, od nášho partnera CzechTourism.