Lýdia Rezničáková – Vysokohorské Peru: Nezabudnuteľný Salkantay trek a Colca kaňon

Prenes sa na chvíľu do bájneho Peru, vysokých nadmorských výšok a preži so mnou neuveriteľné horské dobrodružstvá. Príď si vypočuť príbehy o trojdňovom treku v Andách cez horské sedlo Salkantay (4600mnm) a džungľu, kam sme sa s mojím partnerom Palim vybrali s cieľom dôjsť na Machu Picchu.

Dozvieš sa aj o off-road putovaní v oblasti slnkom zaliateho (a vyschnutého) Colca kaňonu. Dedinky, kondory, vysokánske hory, prašné víry, sopky. Aké to je otestovať svoje fyzické aj psychické limity v zemi nikoho? V noci mrznúť, pozorovať milióny hviezd a cez deň putovať v 40 stupňových horúčavách? Čo urobíš, keď ti dôjde voda v púšti alebo keď zmokneš v pralese? Cestujem lokálne, na vlastnú päsť, po svojom a po svojich. Rada sa podelím o vtipné príhody, príbehy, ťažkosti aj skúsenosti. Príď si vychutnať príbehy o horách, kde som nechala moje srdce. Nádherné fotografie a videá zaručené, otázky vítané!

PS: pozor na kravy.

WEB

Prezentácia je súčasťou 14. cestovateľského festivalu Cestou necestou v Bratislave 8. – 10. novembra 2019. Zobraziť celý program.