Našli sme skvelé miesto na spoznávanie Bratislavy

Poznáte nejaké európske mesto, ktoré by ponúkalo výhľad na svoju hlavnú pamätihodnosť priamo z vyhriateho štýlového bazéna? My áno! Bratislava! A tento pohľad Vám ponúka novozrekonštruovaný 4-hviezdičkový hotel Park Inn by Radisson Danube Bratislava. Počas festivalu Cestou necestou, ktorý sa konal aj v našom hlavnom meste, sme mali možnosť ubytovať sa v tomto štýlovom hoteli a musíme priznať, že sme boli mimoriadne spokojní. Lokalita v absolútnom centre Starého mesta, vynovené izby rôznych kategórií, štýlová reštaurácia talianskej kuchyne, niekoľko barov, salón krásy a podľa nášho názoru čerešnička na torte – moderné wellness & SPA s viacerými druhmi sáun, jacuzzi, fitness centrom s najnovším vybavením a ako bonus bazén s výhľadom na Bratislavský hrad.

Hotel Park Inn by Radisson Danube Bratislava určite odporúčame, ak zvažujete navštíviť naše hlavné mesto a chcete sa ubytovať v absolútnom centre Starého mesta. Práve poloha tento hotel predurčuje k tomu, že je ideálnym začiatočným bodom vašej prechádzaky po Bratislave. Len dvesto metrov od hotela sa nachádza gotická Katedrála sv. Martina pochádzajúca z 15. storočia. Práve ona bola dejiskom korunovácie Márie Terézie. Panorámu Starého mesta si budete môcť vychutnať z vyhliadkovej terasy Nového mosta, známeho aj ako most UFO, týčiacej sa 100 metrov nad zemou. Taktiež si budete môcť užívať neopísateľnú atmosféru bratislavských štvrtí a barokových budov. A samozrejme nenechajte si újsť Bratislavský hrad, týčiaci sa na skalnom brale len 900 metrov od hotela.

Je však jedna špecialitka, ktorú nám odporučili priamo na recepcii. Hneď oproti hotelu sa nachádza prístav, z ktorého sa môžete vydať na výhliadkovú plavbu po Dunaji na hrad Devín, či až do Viedne. Navyše, ak využijete služby recepcie pri objednávke tejto plavby, tak ešte aj ušetríte. Celkom zaujímavá možnosť po celom dni chodenia, čo poviete?

Večer si môžete užiť v štýlovej reštaurácii Bocca Buona, ktorá je zameraná na taliansku kuchyňu. Sám šéfkuchár nám odporučil miestnu pizzu, na ktorej prípravu je využívaná múka špeciálne mletá v jedinom mlyne Talianska poháňaným vodou. Práve preto je mimoriadne hladká a po konzumácii sa cítite ľahko. Je nutné však pripomenúť, že okrem pizze, Bocca Buona ponúka taktiež ďalšie špeciality, pre ktoré sa ju oplatí navštíviť.

Navnadili sme vás na návštevu nášho hlavného mesta? Veríme, že áno!