Vladimíra Hreňovčíková – Peši na ceste za slobodou

Najznámejšia 800 km púť v Španielsku do Santiaga de Compostela, kde to neskončilo, ale začalo. Spávanie v ubytovniach verzus stan na mieste, kde sa ti páči. Púť v Španieslku, kde stretneš množstvo ľudí verzus púť vo Francúzsku, kde za celý mesiac stretneš troch pútnikov. Umývanie sa v sprche verzus hygiena v riekach a jazerách. 6x púť, 4 rôzne krajiny, 2 ročné obdobia. Skúsenosti, ktoré sa na teraz končia púťou po Slovensku, bez mapy cez polia rovno za nosom 🙂

Top zážitok: Nikdy by neverila, že dokáže v jeden deň prejsť 45 km. Zhodou „nehody“ a náhody spoznala silu svojho tela i ducha.

Žena, ktorá sa púťou do Santiaga de Compostela na svoje 33. narodeniny znovuzrodila. Pred jej prvou púťou v roku 2012 bola spolumajiteľkou salónu spoločenských šiat v Bratislave a teraz žije s priateľom v slamenom domčeku na samote u lesa. 🙂 Všade vidí srdiečka a vydala zbierku fotografií tých najzaujímavejších. Žena, ktorej sa chôdza stala liekom aj učiteľom.

Prezentácia je súčasťou 13. cestovateľského festivalu Cestou necestou v Bratislave 8. – 10. marca 2019. Zobraziť celý program.