Roland Vízner – S dvoma deťmi do Indie – Andamanské ostrovy

S deťmi do Indie. Šialenstvo alebo skvelý nápad? Ako sa žije a cestuje s dvoma malými deťmi v Indii, kde sa ubytovať a ako nezomrieť od hladu, ak práve nie ste vegetariáni? Všetko prezradí vo svojej prezentácii Roland, ktorý s manželkou a dvoma deťmi strávili 2 mesiace v Indii. Zameria sa na atraktívne Andamanské ostrovy. Sú skutočne nedotknutým rajom, alebo ich Indické byrokracia v kombinácii s návalom Indických turistov mení na peklo?

Cestovateľský príbeh Roland Víznera sa začal v roku 1993, keď s kamarátom po prvý krát opustili Európu a autostopom docestovali až do Maroka. Cestovateľský vírus ho ovládol a nasledovali cesty do Mongolska, Číny, Iránu, Indie, neskôr celé kontinenty: Afrika, Južná Amerika, Ázia a aj cesta okolo sveta so zastávkami na Fiji a v Západnej Papui. Zozbierané skúsenosti, príbehy, zážitky a fotografie začal nedávno zverejňovať na svojom cestovateľskom blogu eagleflyfree.com

Posledná Rolandova cesta bola asi najodvážnejšia. Zobral totiž dve malé deti na dva mesiace do Indie. Viac o cestovaní s deťmi v Indii, Vám rád povie osobne na cestovateľskom festivale.

Prezentácia je súčasťou 12. cestovateľského festivalu Cestou necestou v Bratislave 9. – 11. novembra 2018. Zobraziť celý program.