Rudolf Tisovský – 14 štátov Európy na Pionieri

Ak chcete cestovať, nehľadajte si veľa dôvodov, prečo to nejde, jednoducho vyrazte. Porozprávam o tom, ako sa cestuje na staručkom 45-ročnom motocykli Jawa Pionier. Porozprávam o tom, ako pripraviť takúto motorku a čo všetko si nabaliť na 8500 km cestami necestami. Ukážem, aké zaujímavé miesta som navštívil, kde všade som kempoval a aj „kempoval“. Uvidíte, ako vyzerá život motorizovaného „bezdomovca“ na cestách.

Top zážitok: Je toho veľa, napr. ako ma počas kempovania v lese zobudil diviak, alebo ako som na motocykli s obsahom 50 ccm vystúpal 2758 m n. m., alebo som sa v Rumunsku zobudil medzi pasúcimi sa kozami.

Článok | Rozhovor | Album | Album 2 | Facebook

Rudolf Tisovský je 22-ročný študent Stavebnej fakulty STU, veľký fanúšik do nízkonákladového cestovania na všetkom, čo má kolesá a motor. Bavia ho hlavne hory, nedotknutá príroda a skvosty svetového staviteľstva a rád spoznáva zaujímavých ľudí v chudobnejších krajinách. Jeho snom je cesta okolo sveta na Pionieri.

Prezentácia je súčasťou 11. cestovateľského festivalu Cestou necestou v Bratislave 9. – 11. marca 2018. Zobraziť celý program.