Slovak Ultra Trail… – V. Ravinger, R. Harach, M. Kéri

Slovak Ultra Trail – dlhá cesta za spoločným cieľom

Popularita horského behu a horských ultramaratónov je na Slovensku v posledných niekoľkých rokoch na vzostupe. V našej prezentácii by sme vám radi porozprávali o dlhej ceste, ktorú sme počas týchto rokov od prvých pretekov so stokilometrovou trasou prešli a kam naše kroky povedieme ďalej. A keďže sme nielen organizátori, ale predovšetkým bežci a diaľkoplazi, dozviete sa aj, aké zážitky a pocity tento nádherný šport prináša.
Vlado Ravinger je veľkým priaznivcom hôr a prírody, ale najmä všemožných outdoorových aktivít. Je hlavným organizátorom ultramaratónu a diaľkového pochodu Rýchlik Zoška – Bratislava, ultramaratónom sa venuje aj aktívne.
Maťo Urbaník sa pokladá za mestskú bežeckú kancelársku krysu. Venuje sa rodine, priateľom, ultratrailu a marketingu. Pocit vyhorenia v práci ho pred rokmi priviedol k behaniu a knihám, v ktorých našiel inšpiráciu pre ultra a štafetový beh STEFANIK TRAIL. Verí, že ultra trail z nás robí nielen dokonalejších bežcov, ale aj lepších ľudí.
Rado Harach je organizátorom viacerých slovenských diaľkových pochodov a ultratrailových pretekov. Okrem organizačnej činnosti v rámci o.z. SLOVAK ULTRA TRAIL sa diaľkovým pochodov aj rád zúčastňuje, aby nezabudol, ako to vyzerá z opačnej strany ?
Miki Kéri je ultrabežec z Bratislavy verný slovenským ultratrailovým trasám a pretekom, na ktorej pravidelne zbiera tie najvyššie umiestnenia. Bývalý rýchlostný kajakár je dnes jedným z popredných predstaviteľov slovenskej ultratrailovej scény.

Putovný festival Cestou necestou – jeseň 2015, Bratislava 06.11. – 08.11.2015
Prezentácia Vlada Ravingera, Rada Haracha a Mikiho Kériho „Slovak Ultra Trail – dlhá cesta za spoločným cieľom“ z druhého dňa festivalu (07.11.2015), v DK Ružinov v Bratislave.

, , , , ,