Spoznávajte krásy Slovenska spolu s jednotkou v ponuke ubytovania!

O tom, že Slovensko má čo ponúknuť tak domácemu, ako aj zahraničnému turistovi, niet najmenších pochýb. Sme krajinou hôr a lesov, jazier a riek, jaskýň a múzeí, hradov, zámkov a kaštieľov. Aby ste si vašu dovolenku na Slovensku mohli čo najlepšie vychutnať, je dôležitý aj výber ubytovacieho zariadenia, v ktorom ju strávite. A kde si ho možno vybrať lepšie, ak nie na webe s najväčšou ponukou ubytovania na Slovensku?

Ponuka ubytovania

Stránka UbytovanienaSlovensku.eu ponúka v súčasnosti viac než 3000 možností ubytovania, vďaka čomu disponuje s prehľadom najväčším množstvom ponúk na trhu. Zďaleka však nie je unikátna len v tom, keďže jej škála ubytovania je nielen široká, ale aj pestrá. V počte vyše 1300 ubytovaní jej dominujú chaty, chalupy, zruby a drevenice, čím vyniká v porovnaní s inými webmi, zameranými takmer výhradne na hotely a hostely. Máte možnosť výberu aj z viac než 600 penziónov, takmer 500 apartmánov, 400 privátov, 200 hotelov a vyše 80 ubytovní. Veľmi žiadané sú každý rok voľné chaty na Silvestra.

Priamy kontakt

Ubytovaní hostia aj ubytovatelia dokážu veľmi oceniť priamy kontakt a aj ten im stránka poskytuje. Okrem toho, že sa tak o sebe niečo vzájomne dozvedia skôr, než sa stretnú, tento fakt zároveň zaručuje, že rezervácia, ktorú na stránke ako klient spravíte, sa započíta rovno na účet majiteľa bez toho, aby ste platili niečo navyše. Majiteľ na druhej strane nemusí platiť províziu z každej rezervácie, keďže platí webu len raz ročne a týmto spôsobom tiež viac zarobí a nie je nútený pýtať si prehnane vysoké ceny, čo zase ocenia klienti. Vlastníci objektov sú tak v priamom kontakte aj so samotnou stránkou, ktorá im umožňuje upravovať vlastnú prezentáciu podľa svojich predstáv alebo im ju môže aj vytvoriť.

Prehľadnosť webu

Hľadanie ubytovania na stránke je veľmi dobre zorganizované a jednoduché a môžete pri ňom využiť množstvo kritérií, s ktorými určite natrafíte na ideálne ubytovacie zariadenie práve pre vás. Či už hľadáte podľa lokality, ceny, termínov, typu pobytu, vybavenia, stravy, polohy alebo iných filtrov. Prehľadnosť je zachovaná aj pri popise objektov a tak je vám hneď jasné, či dané ubytovanie disponuje parkoviskom, internetom, stravovaním a tiež aké vymoženosti v jeho blízkosti nájdete. Pri kliknutí na jednotlivé ubytovacie zariadenia sa vám zobrazí ešte detailnejší popis spolu s množstvom kvalitných farebných fotografií, cenovými variáciami ako aj zoznamom turistických atrakcií v okolí. Počas výberu sa vám aj ukáže kalendár obsadenosti, vďaka čomu si môžete zariadiť dovolenku podľa vašich predstáv a nemusíte sa len prispôsobovať voľným termínom, ako v prípade iných stránok. Webu UbytovanienaSlovensku.eu je jasná aj dôležitosť hodnotení a komentárov hostí, preto je aj tejto sekcii venovaná náležitá pozornosť.

Pridaná hodnota

Radi by ste sa vybrali na dovolenku, ale nemáte čas hľadať si vopred ubytovanie? Stačí, ak si zadáte dopyt, v ktorom popíšete vaše požiadavky a podľa neho vás budú priamo kontaktovať majitelia objektov. Web berie ohľad aj na návštevníkov nehovoriacich po slovensky a preto je dostupný aj v iných jazykových variáciách (anglická, poľská a česká). Ak váhate nad tým, kam sa na dovolenku vybrať, začítajte sa do zaujímavých článkov v sekcii blogu, kde na vás čaká množstvo tipov o tom, kam sa na Slovensku vydať, ktoré miesta sú najlepšie pre výlet s deťmi a aj lákavé zážitky z túr, ktoré inšpirujú k tomu, aby ste ich skúsili aj vy.

Stabilita na trhu

Takmer celú dekádu prináša UbytovanienaSlovensku.eu tú najlepšiu a najširšiu ponuku ubytovania, ktorá je zároveň najnavštevovanejšou na slovenskom internete. Stránka prešla nedávno rozsiahlou rekonštrukciou, čo je tiež dôkazom toho, ako sa snaží vyjsť čo najviac v ústrety svojim používateľom a klientom a ponúknuť tak obom stranám kvalitnejšie služby. O jej úspešnosti a popularite svedčí aj stúpajúca členská základňa fanúšikovskej stránky na Facebooku. A ak neveríte, kliknite si na www.UbytovanieNaSlovensku.eu a presvedčte sa na vlastnej koži o tom, čo všetko vám môže táto stránka ponúknuť.

uns-logo-800

,